Zorgcentrum Het Anker Voorburg

Multi-functionele ruimte Anker
Het Anker zorgcentrum
Anker Lattenwand Healing environment
Anker Receptiebalie
Het Anker Tafelblad ingelegd
Het Anker Verhalentafel
Het Anker detail Receptie
Transparate wand met fotoframe's
Loungehoek met koffie
Maatwerk kast met  rode nis

Ontwerp

2008-2011, Voorburg 

i.s.m. Maarten de Regt

Opdrachtgever

Stichting Woonzorg Haaglanden

Aannemer

Formabouw Zoeterwoude
Gebr. Bos Timmerfabriek

 

Bestanden 

Het Anker (Pdf Boekje)

 

Tektor Tags

Verbouwing interieur

Healing environment

Modernisering ouderenzorg

 

Fotografie

Tektor, WZH

 

Tektor maakt een interieurontwerp voor de interne verbouwing van het Woonzorgcentrum Het Anker, dat is ontworpen in de 60’er jaren.

Alle verdiepingen en de begane grond zijn aan een ingrijpende wijziging toe. De bewonerskamers, gelegen op verschillende etages, krijgen een eigentijdse stoffering en de badruimten worden aangepast aan de moderne eisen.

De nieuwe indeling en programmering van de ruimte op de begane grond geven een beter antwoord op de veranderende zorgvraag van de senioren van vandaag. De kantoren zijn opgeheven. Er is een nieuwe bezoekerslounge gemaakt, de eetzaal is omgevormd tot frontcooking experience, het servicepunt, de bibliotheek en het internetcafé zijn samengebracht in de entreezone. Het efficiënt ruimtegebruik is met deze ingreep beduidend verbeterd.

Copyright © 2019-2020  Tektor interieur & architectuur