Prijsvraag Omring Lutjebroek

P1080435_edited
hmmmm mooi
verjaardagskamer render met lijnen 4-11
akoustische wanden
P1080438_edited
P1080437_edited

Ontwerp 
Interieurontwerp
verpleeghuis Nicolaas

2011, Lutjebroek

Opdrachtgever 

Omring

 

Bestanden

lutjebroek. PDF

TektorTags

Interieurontwerp

Meubelontwerp

Verpleeghuis

 

Fotografie

Peter Heuzinkveld

Prijsvraag voor het interieurontwerp van een ontmoetingsruimte van het zorgcentrum Omring te Lutjebroek. De ontmoetingsruimte heeft een belangrijke functie in het dorp en is gelegen tussen een bestaande oudbouw (klooster) en een nog nieuw te bouwen seniorenwoongebouw.

Het ontwerp bestaat uit een rond gebouw met daarin opgenomen een cafe, een podium, en diverse zitjes en werkplekken. Ook is een free flow restaurant opgenomen in het ontwerp. 

Copyright © 2019-2020  Tektor interieur & architectuur