top of page
  • Tektor

Vitaal optoppen


Tektor heeft onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om vanuit de Wmo en Participatiewet de bestaande woningvoorraden in de sociale sector te revitaliseren d.m.v optoppen. Onderzocht zijn de bouwkundige, financiële en wijkgebonden aspecten. Voor dit plan is een exploitatiebegroting ontwikkeld voor een zorgfaciliteit op basis van de Wmo en Pgb. Deze ontwikkeling voorziet in verduurzaming van de bestaande portiekflat en het toevoegen van een dakopbouw/daktuin/terras, evenals een werk/huiskamer op de begane grond waar gezond gekookt, gegeten en gewerkt kan worden (denk aan Brownies & Downies). Door meer wijkgericht te werken, besparen we ook op mobiliteit. Wilt u hierover meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

132 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page