• Tektor

Tableau Vivant bij dementie


Belevingkasten voor dementie

Tableaux vivants van Tektor zijn ontworpen om beter contact te kunnen leggen met bewoners die lijden aan het 'Dementieel Syndroom'. De tableaus zijn een op de persoon samengestelde collectie van items, die worden gecombineerd in een gezamenlijke setting. Het ontwerp beoogt hierdoor de reminiscentie te verbeteren en draagt bij aan een beter healing environment. Deze belevingskasten zijn gemaakt van karton, waardoor ze eenvoudig aanpasbaar zijn en ook uitwisselbaar tussen instellingen. Klik hier om de gehele PDF te lezen.

Bent u geïnteresseerd in deze en soortgelijke oplossingen neem dan contact op.

#Dementie #healingenvironment #meubelontwerp #interieurontwerp

40 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven