Autowas in de Bogaard Rijswijk

Ontwerp 

1998, Rijswijk

i.s.m Wolter Heijligers architect

Opdrachtgever 

Oliemaatschappij Scheveningen

Aannemer

Bom Bouwmaatschappij

 

Bestanden

 

TektorTags

Nieuwbouw 

Bedrijfsgebouw

Architectuur 

 

Fotografie

Tektor, Google

Twee bouwdelen, die verschillend van vorm en kleur zijn, geven deze luxe autowasstraat gestalte in winkelcentrum "De Bogaard" te Rijswijk. Het gebouw is gesitueerd op de middenberm van de Sir Winston Churchilllaan; de entree tot Rijswijk. Keramische en glazen gevels dragen bij aan een functioneel en helder ontwerp, Wit is de kleur van de wasinrichting, het blauwe volume in de twee bouwlagen bevat het kantoor en de winkelruimte. Deze vormt de stedenbouwkundige hoek van deze locatie.

Copyright © 2018-2019  Tektor interieur & architectuur