Bericht

Recente Berichten

April 25, 2019

October 30, 2018

September 8, 2018

Please reload

TektorTags

Een werkplek voor iedereen

19 Oct 2016

door

(picture: The Secret Life of Buildings, Tom Dyckhoff for Channel 4)

 

In het kader van de Participatiewet waarin beschreven staat dat bedrijven met meer dan 25 personeelsleden, kansen moeten bieden aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, ontwikkelden Tektor interieur & architectuur i.s.m. Fiona de Vos (omgevingspsycholoog) de lezing "Een werkplek voor iedereen" ,waarin dieper ingegaan wordt op het succesvol plaatsen van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe ziet een aangepaste werkplek eruit en hoe zorgt u ervoor dat arbeidsplaatsing toch een feestje wordt. De inclusieve benadering van de werkplek.

Peter Heuzinkveld verteld o.a uit eigen ervaring met medewerkers. 

Please reload

Copyright © 2018-2019  Tektor interieur & architectuur