Bericht

Recente Berichten

April 25, 2019

October 30, 2018

September 8, 2018

Please reload

TektorTags

Museumwinkel Rijswijk

7 Dec 2015

door

 

Op Beursvloer Rijswijk werden dit jaar erg leuke contacten gelegd. De bedoeling is dat maatschappelijke instellingen en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten en een kosteloze prestatie leveren voor elkaar. Noem het een ruilbeurs, noem het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze vraag, en bijbehorende overeenkomst, betreft een museumwinkel. De bestaande situatie is ietwat chaotisch en onoverzichtelijk. Door een goed en mooi kastwandsysteem en een betere opstelling van de receptie is de doorstroming en de routing verbeterd. Ook de werkzaamheden kunnen nu door 1 persoon in plaats van 2 personen worden gedaan. Bovendien is het overzicht over de winkelwaren en het zicht op de entree sterk verbeterd. Als contraprestatie mogen wij binnenkort eens rondneuzen in de uitgebreide afbeeldingencollectie van het museum. Misschien komen de reproducties daarvan wel weer terug in een volgend ontwerp van Tektor.

 

 

Please reload

Copyright © 2018-2019  Tektor interieur & architectuur