Bericht

Recente Berichten

April 25, 2019

October 30, 2018

September 8, 2018

Please reload

TektorTags

Tableau Vivant bij dementie

31 Oct 2015

door

 

Tableaux vivants van Tektor zijn ontworpen om beter contact te kunnen leggen met bewoners die lijden aan het 'Dementieel Syndroom'. De tableaus zijn een op de persoon samengestelde collectie van items, die worden gecombineerd in een gezamenlijke setting. Het ontwerp beoogt hierdoor de reminiscentie te verbeteren en draagt bij aan een beter healing environment. Deze belevingskasten zijn gemaakt van karton, waardoor ze eenvoudig aanpasbaar zijn en ook uitwisselbaar tussen instellingen. Klik hier om de gehele PDF te lezen.
 

Bent u geïnteresseerd in deze en soortgelijke oplossingen neem dan contact op. 

 

Please reload

Copyright © 2018-2019  Tektor interieur & architectuur