Bericht

Recente Berichten

November 19, 2019

April 25, 2019

October 30, 2018

Please reload

TektorTags

Better design, better healing

28 Oct 2015

 

Is een goed interieurontwerp van invloed op beter herstel bij een ziekenhuisopname?
Er is vraag naar fundamenteel onderzoek op het gebied van healing environment. Heeft onze omgeving invloed op ons welbevinden en zijn we ook in staat dit wetenschappelijk aan te tonen? Welke economische voordelen zijn er dan te behalen? Kan healing environment bijdragen aan de betaalbaarheid van ons zorgstelsel? Is er gezondheidswinst te behalen? Yuhgo Yamaguchi probeert in dit artikel antwoorden te vinden op enkele van deze vragen.
​  Lees hier het hele artikel over healing environment.

Please reload

Copyright © 2018-2019  Tektor interieur & architectuur